Työpaikkailmoitus Monsteriin

Monster
Premium
Joulukampanja
490€
(OVH 600 €)
TARJOUS VOIMASSA PE 21.12. SAAKKA

Monster Premium on tehostettu työpaikkailmoitus, johon sisältyy Monsterin lisäksi markkinointia sosiaalisessa mediassa ja Alma Median eri verkkosivustoilla.

Ilmoitus erottuu Monsterin työpaikkalistauksessa logon, uudelleen julkaisun ja tehtävänimikkeen lihavoinnin ansiosta.

Ilmoituksen itsejulkaisu 28.2.2019 mennessä. Hintaan lisätään voimassa oleva alv.

Jokaisesta myydystä ilmoituksesta lahjoitetaan 50 euroa Lasten ja nuorten säätiölle.

Monster
superhaku
SISÄLTÄÄ käyttöoikeuden cv-kantaan
690€

Monster Superhaku sisältää näkyvyyttä niin Monsterissa kuin Alma Median eri verkkosivustoilla.

Lisäksi saat käyttöoikeuden Monsterin CV-kantaan (100 CV:n avausta).

Ilmoitus erottuu Monsterin työpaikkalistauksessa uudelleen julkaisun ja tehtävänimikkeen lihavoinnin ansiosta.

Ilmoituksen itsejulkaisu 12 kk sisällä ostoksesta. Hintaan lisätään voimassa oleva alv.

Monster Premium
UUSILLE ASIAKKAILLE
390€*
per ilmoitus

Tavoitat työnhakijat Monsterista, sosiaalisesta mediasta ja Alman verkostosta – tutustumishintaan 390 €. Ostamillasi ilmoituksilla on käyttöaikaa 12 kk. Tutustumistarjous on voimassa vain yrityksille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet Monsterin palveluita.

*Mikäli olet käyttänyt Monsterin palveluita aiemmin, veloitamme erotuksen jälkikäteen.

Hintoihin lisätään voimassa oleva alv. Hakuaika maksimissaan 60 vrk.


Mietityttääkö vielä jokin?


Tavoitanko kauttanne tavoittelemani kohderyhmän?

Haastaviin hakuihin suosittelemme Monster Premiumia, jolloin ilmoituksesi sisältää näkyvyyttä useissa eri kanavissa kohdennettuna niin, että tavoitat juuri haluamasi kohderyhmän.

Milloin pääsen syöttämään ilmoitustekstin?

Sinun tulee ensin valita ilmoituksellesi haluama näkyvyys. Valitse näkyvyys ylläolevista tuotteistamme ja siirrä se ostoskoriin. Kirjaudu sisään tilillesi (tai luo uusi tili) ja vie ostoksesi loppuun. Pääset julkaisemaan ilmoituksen tämän jälkeen tai voit julkaista ilmoituksen myöhemmin, kun sinulle sopii.

Voinko maksaa ostokseni laskulla?

Voit maksaa ostoksesi joko luottokortilla tai laskulla. Maksaessasi ostoksesi luottokortilla, ilmoitus aktivoituu Monsterin sivuille tunnin sisällä. Valitessasi maksutavaksi laskun, ilmoitus aktivoituu 1-24 tunnin sisällä.

Mitä tarvitsen ilmoitusta varten?

Tarvitset vain yrityksesi logon ja ilmoitustekstin. Järjestelmä kysyy sinulta muutamia kysymyksiä julkaisuvaiheessa, kuten työpaikan sijainnin ja tehtäväkategorian. Muista kertoa ilmoituksessa yrityksestänne ja miksi teille kannattaisi hakea. Vinkkejä ilmoitustekstiin löydät täältä.

Työpaikkailmoituksen julkaiseminen on helppoa. Anna työpaikkailmoituksen otsikoksi tehtävänimike, kirjoita tehtäväkuvaus ja määritä avoimen työpaikan sijainti.

Tehtävänkuvaus

Tehtäväkuvauksessa on hyvä kertoa avoimen tehtävän työnhakijalle asettamat vaatimukset/toiveet, hakijalle tarjottavat edut ja mahdollisuudet sekä ohjeet työhakemuksen jättämiseen - miten ja mihin mennessä. Tekstissä olisi myös hyvä kertoa yrityksestäsi. Muista että työpaikkailmoituksen tehtävänä on houkutella työnhakijoita ja myydä yritystäsi työnantajana. Hyviä vinkkejä tehtävänkuvauksen kirjoittamiseen saat esimerkiksi katsomalla Monsterista vastaavia työpaikkailmoituksia ja poimimalla niistä omaan työpaikkailmoitukseesi sopivia ideoita.

Hakemusten luokittelu

Onko avoimen työpaikkasi osalta tarkkaan määritelty esimerkiksi sen vaatima minimityökokemus tai koulutustaso? Kun työhakemuksia saapuu, voit luokitella niitä näiden kriteerien mukaisesti ja tallentaa ainoastaan ne työnhakemukset jotka vastaavat vaatimuksia. Tämä helpottaa CV:iden ja työhakemusten läpikäymistä ja luokittelua.

Työpaikkailmoitusten seuranta

Käyttäjätilisi kotisivulta voit seurata aktiivisten työpaikkailmoitustesi tilannetta. Näet kuinka moni työnhakija on avannut työpaikkailmoituksesi ja mikäli käytät Monsterin työkaluja, kuinka moni työnhakijoista on jättänyt työhakemuksen. Käyttäjätilisi kautta voit vaivattomasti päivittää, uusia tai poistaa työpaikkailmoituksiasi.

Tarvitsetko apua?
Kysy chatissa
tai soita 010 665 2180