Työpaikkailmoitus Monsteriin

Työpaikkailmoitus on rekrytoinnin tärkein väline. Tutustu tuotevalikoimaamme ja valitse alta tavoiteltavaan kohderyhmään sopiva työpaikkailmoitus.
Voit maksaa ilmoituksen luottokortilla tai laskulla. Ilmoituksen voit julkaista heti tai tulevan 12 kk aikana.

Monster
Plus
500€
per ilmoitus

Tavoita työnhakijat Monsterista ja erotu työpaikkalistauksessa logosi, uudelleen julkaisun ja tehtävänimikkeen lihavoinnin ansiosta.

Monster superhaku
690€
per ilmoitus

Superhaku tavoittaa työnhakijat Monsterista sekä Alma Median verkostosta. Saat käyttöösi CV-kannan, josta voit löytää osaajan jo tänään!

*Ostamalla kerralla useamman ilmoituksen säästät 10 %. Sinulla on 12 kk aikaa käyttää ostamasi ilmoitukset.


Monster Premium
UUSILLE ASIAKKAILLE
390€**
per ilmoitus

Tavoitat työnhakijat Monsterista, sosiaalisesta mediasta ja Alman verkostosta – tutustumishintaan 390 €. Tutustumistarjous voimassa vain yrityksille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet Monsterin palveluita.


**Tutustumistarjous on voimassa vain uusille Monsterin asiakkaille.

Verkkokaupan kautta ostetut ilmoitukset ovat itsejulkaistavia. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv. Hinnat voimassa toistaiseksi.


Mietityttääkö vielä jokin?


Tavoitanko kauttanne tavoittelemani kohderyhmän?

Haastaviin hakuihin suosittelemme Monster Premiumia, jolloin ilmoituksesi sisältää näkyvyyttä useissa eri kanavissa kohdennettuna niin, että tavoitat juuri haluamasi kohderyhmän. Ilmoitus sisältää näkyvyyttä Monsterin lisäksi sosiaalisessa mediassa sekä Alma Median verkkosivustoilla. Hyödynnämme Monsterin teknologiaa ja työpaikkailmoituksesi kohdentuu potentiaalisen työnhakijan käyttäytymisen ja sijainnin perusteella.

Halutessasi voit ostaa lisänäkyvyyttä ja laajentaa hakusi ulottumaan kohderyhmämedioihimme, alkaen 300 € / media.

Haluan vain ilmoituksen Monsteriin, mitä valitsen?

Helpompiin hakuihin riittää Monster Plus, jolloin ilmoituksesi julkaistaan Monsteriin. Avullamme tavoitat valtavan joukon työnhakijoita – Monsterissa vierailee yli 130 000 työnhakijaa viikoittain. Ilmoituksesi nostetaan listauksen kärkeen 7 vrk välein, jotta se löytyy läpi hakuajan. Lisäksi voit lihavoida tehtävänimikkeen ja lisätä logonne listaukseen, jolloin ilmoitus erottuu muiden ilmoituksista paremmin.

Milloin pääsen syöttämään ilmoitustekstin?

Sinun tulee ensin valita ilmoituksellesi haluama näkyvyys. Valitse jokin kolmesta tuotteestamme ja siirrä se ostoskoriin. Kirjaudu sisään tilillesi (tai luo uusi tili) ja vie ostoksesi loppuun. Pääset julkaisemaan ilmoituksen tämän jälkeen tai voit julkaista ilmoituksen myöhemmin, kun sinulle sopii.

Voinko maksaa ostokseni laskulla?

Voit maksaa ostoksesi joko luottokortilla tai laskulla. Maksaessasi ostoksesi luottokortilla, ilmoitus aktivoituu Monsterin sivuille tunnin sisällä. Valitessasi maksutavaksi laskun, ilmoitus aktivoituu 1-24 tunnin sisällä.

Mitä tarvitsen ilmoitusta varten?

Tarvitset vain yrityksesi logon ja ilmoitustekstin. Järjestelmä kysyy sinulta muutamia kysymyksiä julkaisuvaiheessa, kuten työpaikan sijainnin ja tehtäväkategorian. Muista kertoa ilmoituksessa yrityksestänne ja miksi teille kannattaisi hakea. Vinkkejä ilmoitustekstiin löydät täältä.

Kaipaan apua ilmoituksen julkaisuun.

Hyödyntämällä verkkokaupan kampanjatuotteitamme, säästät rekrytointikustannuksissa ja voit julkaista ja muokata ilmoitusta silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Autamme toki tarvittaessa ilmoituksen julkaisussa. Kysy tätä varten tarjous chatista tai sähköpostitse yritys@monster.fi.

Työpaikkailmoituksen julkaiseminen on helppoa. Anna työpaikkailmoituksen otsikoksi tehtävänimike, kirjoita tehtäväkuvaus ja määritä avoimen työpaikan sijainti.

Tehtävänkuvaus

Tehtäväkuvauksessa on hyvä kertoa avoimen tehtävän työnhakijalle asettamat vaatimukset/toiveet, hakijalle tarjottavat edut ja mahdollisuudet sekä ohjeet työhakemuksen jättämiseen - miten ja mihin mennessä. Tekstissä olisi myös hyvä kertoa yrityksestäsi. Muista että työpaikkailmoituksen tehtävänä on houkutella työnhakijoita ja myydä yritystäsi työnantajana. Hyviä vinkkejä tehtävänkuvauksen kirjoittamiseen saat esimerkiksi katsomalla Monsterista vastaavia työpaikkailmoituksia ja poimimalla niistä omaan työpaikkailmoitukseesi sopivia ideoita.

Hakemusten luokittelu

Onko avoimen työpaikkasi osalta tarkkaan määritelty esimerkiksi sen vaatima minimityökokemus tai koulutustaso? Kun työhakemuksia saapuu, voit luokitella niitä näiden kriteerien mukaisesti ja tallentaa ainoastaan ne työnhakemukset jotka vastaavat vaatimuksia. Tämä helpottaa CV:iden ja työhakemusten läpikäymistä ja luokittelua.

Työpaikkailmoitusten seuranta

Käyttäjätilisi kotisivulta voit seurata aktiivisten työpaikkailmoitustesi tilannetta. Näet kuinka moni työnhakija on avannut työpaikkailmoituksesi ja mikäli käytät Monsterin työkaluja, kuinka moni työnhakijoista on jättänyt työhakemuksen. Käyttäjätilisi kautta voit vaivattomasti päivittää, uusia tai poistaa työpaikkailmoituksiasi.

Tarvitsetko apua?
Kysy chatissa
tai soita 010 665 2180