Työpaikkailmoitus Monsteriin

Tavoita parhaat ammattilaiset Monsterin työpaikkailmoitusten avulla.
 • Valitse rekrytointiisi sopiva ilmoitustyyppi
 • Julkaise ilmoitus, kun sinulle sopii
 • Hyödynnä kampanjat ja säästä

Monsterin työpaikkailmoitukset auttavat sinua löytämään parhaat ammattilaiset. Tavoitamme ammattilaiset sieltä missä he ovat – Monster.fi:stä, Alma Median laajasta verkostosta, sosiaalisesta mediasta sekä yhteistyökumppaneidemme sivuilta.

Monsterin verkkokaupan kampanjatuotteet,
voimassa 21.1.2018 saakka:


Monsterin Superhaku
- 60 vrk ilmoitus

 • Työpaikkailmoitus Monsteriin (max 60 vrk hakuaika), uudelleenjulkaisu 7 päivän välein
 • Markkinointi Alma Median verkostossa, tavoittaen
  passiiviset työnhakijat
 • Monsterin cv-kannan käyttöoikeus
  (3 kk, 50 avausta)
 • Hinnat koskevat ainoastaan verkkokaupan kautta julkaistavia ilmoituksia.
 • OSTA NYT 690 € + ALV

  Monsterin Monihaku
  - 3 kpl ilmoituksia

 • Työpaikkailmoitus Monsteriin
  (maksimissaan 60 vrk hakuaika), uudelleenjulkaisu 7 päivän välein,
  lihavointi listauksessa
 • Hinnat koskevat ainoastaan
  verkkokaupan kautta
  julkaistavia ilmoituksia.
 • OSTA NYT 1590 € + ALV

  Miksi kannattaa luottaa rekrytoinneissa Monsteriin?


  Kasvatat avullamme työpaikkailmoituksesi näkyvyyttä

  Avullamme tavoitat valtavan joukon työnhakijoita – Yksistään Monsterissa vierailee yli 130 000 työnhakijaa viikoittain ja Alma Median verkoston kautta tavoitamme jopa 86 % suomalaisista.


  Tavoitat sekä aktiiviset että passiiviset hakijat

  Työpaikkailmoituksesi nostetaan automaattisesti verkostomme ja yhteistyökumppaneidemme sivustoille tehtävänimikkeen ja työpaikan sijainnin perusteella. Kumppaneitamme ovat mm. ammattiliitot sekä Alma Median aluemediat kuten Aamulehti, Satakunnan Kansa, Pohjolan Sanomat ja Lapin Kansa.


  Tarjoamme laadukkaat ja kohdennettavat rekrytointimediat

  Halutessasi voit laajentaa hakusi ulottumaan kohderyhmämedioihimme, alkaen 300 €.

  Lue lisää!

  Verkkokaupan kautta edullisemmin ja silloin, kun sinulle sopii

  Hyödyntämällä verkkokaupan kampanjatuotteitamme, säästät rekrytointikustannuksissa ja voit julkaista ja muokata ilmoitusta silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Valitse sopiva ilmoitustyyppi, kirjaudu sisään ja maksa ostoksesi luottokortilla tai valitse maksutavaksi lasku. Ostamasi ilmoitukset ovat käytettävissäsi 12 kk. Kaikissa kysymyksissä auttaa asiakaspalvelumme numerossa 010 665 2180.

  Työpaikkailmoituksen julkaiseminen on helppoa. Anna työpaikkailmoituksen otsikoksi tehtävänimike, kirjoita tehtäväkuvaus ja määritä avoimen työpaikan sijainti.

  Tehtävänkuvaus

  Tehtäväkuvauksessa on hyvä kertoa avoimen tehtävän työnhakijalle asettamat vaatimukset/toiveet, hakijalle tarjottavat edut ja mahdollisuudet sekä ohjeet työhakemuksen jättämiseen - miten ja mihin mennessä. Tekstissä olisi myös hyvä kertoa yrityksestäsi. Muista että työpaikkailmoituksen tehtävänä on houkutella työnhakijoita ja myydä yritystäsi työnantajana. Hyviä vinkkejä tehtävänkuvauksen kirjoittamiseen saat esimerkiksi katsomalla Monsterista vastaavia työpaikkailmoituksia ja poimimalla niistä omaan työpaikkailmoitukseesi sopivia ideoita.

  Hakemusten luokittelu

  Onko avoimen työpaikkasi osalta tarkkaan määritelty esimerkiksi sen vaatima minimityökokemus tai koulutustaso? Kun työhakemuksia saapuu, voit luokitella niitä näiden kriteerien mukaisesti ja tallentaa ainoastaan ne työnhakemukset jotka vastaavat vaatimuksia. Tämä helpottaa CV:iden ja työhakemusten läpikäymistä ja luokittelua.

  Työpaikkailmoitusten seuranta

  Käyttäjätilisi kotisivulta voit seurata aktiivisten työpaikkailmoitustesi tilannetta. Näet kuinka moni työnhakija on avannut työpaikkailmoituksesi ja mikäli käytät Monsterin työkaluja, kuinka moni työnhakijoista on jättänyt työhakemuksen. Käyttäjätilisi kautta voit vaivattomasti päivittää, uusia tai poistaa työpaikkailmoituksiasi.

  Tarvitsetko apua?
  Soita 010 665 2180
  EmediateAd