Työpaikkailmoitus Monsteriin

Työpaikkailmoitus Monsteriin

Jätä tieto avoimesta työpaikastanne Monsteriin ja tavoita avullamme haluamasi alan ammattilaiset. Monsterin työpaikkailmoituksilla tavoitat parhaat hakijat.

Valitse alta rekrytointiisi sopiva näkyvyys. Tämän jälkeen voit julkaista ilmoituksen heti tai kun sinulle sopii.

Jos sinulla herää kysyttävää, autamme mielellämme. Tavoitat meidän puhelimitse numerosta 010 665 2180 (arkisin 9-15).
Hyödynnä myös tarjoamamme vinkit ilmoitustekstiin täältä.
Monster Plus
500€
per ilmoitus
Tyytyväisyystakuu *

Monster Plus on työpaikkailmoitus Monster.fi-sivuilla (max 60 vrk).

Ilmoitus erottuu Monsterin työpaikkalistauksessa logon, uudelleen julkaisun ja tehtävänimikkeen lihavoinnin ansiosta.

Huom! Volyymitarjous: Ostamalla kerralla 3 kpl ilmoituksia, säästät 10 %.

Monster Premium
+ cv-kanta
650€
PER ILMOITUS
Tyytyväisyystakuu *

Ilmoitus sisältää Monster Premiumin ominaisuudet sekä käyttöoikeuden Monsterin cv-kantaan.

CV-kanta voi toimia työpaikkailmoittelun tukena tai apuna tulevissa rekrytoinneissa.

Käyttöaikaa cv-kannalle on 12 kk ja 100 cv:n avausta.

Verkkokaupan kautta ostetut ilmoitukset ovat itsejulkaistavia. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv. Hinnat voimassa toistaiseksi.

* TYYTYVÄISYYSTAKUU: Jos olet tyytymätön ilmoituksesi keräämiin lukukertoihin ja tuloksiin, jatkamme kyseisen ilmoituksen näkyvyyttä haluamasi ajan (max 60 vrk) veloituksetta. Ilmoitathan asiasta meille sähköpostitse yritys@monster.fi (otsikolla Tyytyväisyystakuu) kahden viikon sisällä ilmoituksen poistumisesta. Takuu on voimassa kutakin työpaikkailmoitusta kohden yhden kerran.


Usein kysytyt kysymykset:


Mitä tarkoittaa näkyvyys Alma Median verkostossa?

Ilmoitus päätyy evästeisiin perustuvan, kohdennetun CAN (Career Ad Network) -verkostomme kautta sopivien työnhakijoiden luokse. Työpaikkailmoituksesi nousevat bannereissamme Alma Median verkostoihin tavoittaen hakijat useilta Alma Median sivustoilta (esim. iltalehti, telkku.com), jotka tavoittavat yhteensä jopa 86 % suomalaisista.

Mitä tarkoittaa kohdennettu näkyvyys sosiaalisessa mediassa?

Automatisoitu ja kohdennettu mainonta tavoittaa potentiaaliset hakijat Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Työpaikkailmoituksen mainos kohdennetaan käyttäjien kiinnostusten kohteiden, koulutuksen ja sijainnin perusteella. Mainosta näytetään yhtäjaksoisesti korkeintaan 30 päivää tai kunnes se on kerännyt yhteensä 50 työpaikkailmoituksen lukijaa.

Milloin pääsen syöttämään ilmoitustekstin?

Sinun tulee ensin valita ilmoituksellesi haluama näkyvyys. Valitse jokin kolmesta tuotteestamme ja siirrä se ostoskoriin. Kirjaudu sisään tilillesi (tai luo uusi tili) ja vie ostoksesi loppuun. Pääset julkaisemaan ilmoituksen tämän jälkeen tai voit julkaista ilmoituksen myöhemmin, kun sinulle sopii.

Mitä tarvitsen ilmoitusta varten?

Tarvitset vain yrityksesi logon ja ilmoitustekstin. Järjestelmä kysyy sinulta muutamia kysymyksiä julkaisuvaiheessa, kuten työpaikan sijainnin ja tehtäväkategorian. Muista kertoa ilmoituksessa yrityksestänne ja miksi teille kannattaisi hakea. Vinkkejä ilmoitustekstiin löydät täältä.

Voinko maksaa ostokseni laskulla?

Voit maksaa ostoksesi joko luottokortilla tai laskulla. Maksaessasi ostoksesi luottokortilla, ilmoitus aktivoituu Monsterin sivuille tunnin sisällä. Valitessasi maksutavaksi laskun, ilmoitus aktivoituu 1-24 tunnin sisällä.

Työpaikkailmoituksen julkaiseminen on helppoa. Anna työpaikkailmoituksen otsikoksi tehtävänimike, kirjoita tehtäväkuvaus ja määritä avoimen työpaikan sijainti.

Tehtävänkuvaus

Tehtäväkuvauksessa on hyvä kertoa avoimen tehtävän työnhakijalle asettamat vaatimukset/toiveet, hakijalle tarjottavat edut ja mahdollisuudet sekä ohjeet työhakemuksen jättämiseen - miten ja mihin mennessä. Tekstissä olisi myös hyvä kertoa yrityksestäsi. Muista että työpaikkailmoituksen tehtävänä on houkutella työnhakijoita ja myydä yritystäsi työnantajana. Hyviä vinkkejä tehtävänkuvauksen kirjoittamiseen saat esimerkiksi katsomalla Monsterista vastaavia työpaikkailmoituksia ja poimimalla niistä omaan työpaikkailmoitukseesi sopivia ideoita.

Hakemusten luokittelu

Onko avoimen työpaikkasi osalta tarkkaan määritelty esimerkiksi sen vaatima minimityökokemus tai koulutustaso? Kun työhakemuksia saapuu, voit luokitella niitä näiden kriteerien mukaisesti ja tallentaa ainoastaan ne työnhakemukset jotka vastaavat vaatimuksia. Tämä helpottaa CV:iden ja työhakemusten läpikäymistä ja luokittelua.

Työpaikkailmoitusten seuranta

Käyttäjätilisi kotisivulta voit seurata aktiivisten työpaikkailmoitustesi tilannetta. Näet kuinka moni työnhakija on avannut työpaikkailmoituksesi ja mikäli käytät Monsterin työkaluja, kuinka moni työnhakijoista on jättänyt työhakemuksen. Käyttäjätilisi kautta voit vaivattomasti päivittää, uusia tai poistaa työpaikkailmoituksiasi.

Tarvitsetko apua?
Kysy chatissa
tai soita 010 665 2180