Työpaikkailmoitus Monsteriin

Monsterin työpaikkailmoituksilla tavoitat niin aktiiviset kuin passiiviset työnhakijat. Valitse alta sopiva ilmoitustyyppi ja jatka kassalle.

Valittuasi tuotteet sinua pyydetään kirjautumaan sisään olemassa olevilla tunnuksillasi tai luomaan tunnukset nopeasti ja helposti. Voit maksaa ostoksesi luottokortilla tai valita maksutavaksi laskun. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv 24 %. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Monster
Plus
500€
per ilmoitus

Tavoita työnhakijat Monsterista ja erotu työpaikkalistauksessa logosi, uudelleen julkaisun ja tehtävänimikkeen lihavoinnin ansiosta.

Monster superhaku
690€
per ilmoitus

Superhaku tavoittaa työnhakijat Monsterista sekä Alma Median verkostosta. Saat käyttöösi CV-kannan, josta voit löytää osaajan jo tänään!

*Hyödynnä volyymialennus ja säästä 10 %. Ilmoituksilla 12 kk käyttöaikaa.

Mikäli tarvitset apua oikean ilmoitustyypin valitsemisessa, autamme chatissa arkisin klo 9-17. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 010 665 2180 (arkisin klo 8.30-16.30). Muina aikoina voit lähettää viestiä osoitteeseen yritys@monster.fi.


Luota rekrytoinnissasi Monsteriin


Kasvata avullamme työpaikkailmoituksesi näkyvyyttä

Avullamme tavoitat valtavan joukon työnhakijoita - aktiiviset työnhakijat Monsterista ja passiiviset hakijat laajan verkostomme avulla. Työpaikkailmoituksesi nostetaan automaattisesti verkostomme ja yhteistyökumppaneidemme sivustoille tehtävänimikkeen ja työpaikan sijainnin perusteella. Kumppaneitamme ovat mm. ammattiliitot sekä Alma Median aluemediat kuten Aamulehti, Satakunnan Kansa, Pohjolan Sanomat ja Lapin Kansa.


Alma Median verkosto

Premium ja Superhaku -ilmoituksiimme sisältyy Alma Median verkostonäkyvyyttä. Verkostoon kuuluu Suomen suurimpia verkkosivustoja (mm. Iltalehti.fi ja telkku.com) ja se tavoittaa jopa 86 % suomalaisista. Mainoksia näytetään potentiaalisille työnhakijoille, jotka ovat kiinnostuneet vastaavista työpaikoista. Bannerista hakija ohjataan suoraan yrityksesi työpaikkailmoitukseen.


Tarjoamme laadukkaat ja kohdennettavat rekrytointimediat

Halutessasi voit laajentaa hakusi ulottumaan kohderyhmämedioihimme, alkaen 300 €. Voit tavoittaa oman alansa ammattilaiset Kauppalehdestä, Talouselämästä, Tekniikka&Taloudesta, Tivistä ja Marmaista.

Varaa lisänäkyvyyttä

Verkkokaupan kautta edullisemmin ja silloin, kun sinulle sopii

Hyödyntämällä verkkokaupan kampanjatuotteitamme, säästät rekrytointikustannuksissa ja voit julkaista ja muokata ilmoitusta silloin, kun sinulle itsellesi sopii.

Työpaikkailmoituksen julkaiseminen on helppoa. Anna työpaikkailmoituksen otsikoksi tehtävänimike, kirjoita tehtäväkuvaus ja määritä avoimen työpaikan sijainti.

Tehtävänkuvaus

Tehtäväkuvauksessa on hyvä kertoa avoimen tehtävän työnhakijalle asettamat vaatimukset/toiveet, hakijalle tarjottavat edut ja mahdollisuudet sekä ohjeet työhakemuksen jättämiseen - miten ja mihin mennessä. Tekstissä olisi myös hyvä kertoa yrityksestäsi. Muista että työpaikkailmoituksen tehtävänä on houkutella työnhakijoita ja myydä yritystäsi työnantajana. Hyviä vinkkejä tehtävänkuvauksen kirjoittamiseen saat esimerkiksi katsomalla Monsterista vastaavia työpaikkailmoituksia ja poimimalla niistä omaan työpaikkailmoitukseesi sopivia ideoita.

Hakemusten luokittelu

Onko avoimen työpaikkasi osalta tarkkaan määritelty esimerkiksi sen vaatima minimityökokemus tai koulutustaso? Kun työhakemuksia saapuu, voit luokitella niitä näiden kriteerien mukaisesti ja tallentaa ainoastaan ne työnhakemukset jotka vastaavat vaatimuksia. Tämä helpottaa CV:iden ja työhakemusten läpikäymistä ja luokittelua.

Työpaikkailmoitusten seuranta

Käyttäjätilisi kotisivulta voit seurata aktiivisten työpaikkailmoitustesi tilannetta. Näet kuinka moni työnhakija on avannut työpaikkailmoituksesi ja mikäli käytät Monsterin työkaluja, kuinka moni työnhakijoista on jättänyt työhakemuksen. Käyttäjätilisi kautta voit vaivattomasti päivittää, uusia tai poistaa työpaikkailmoituksiasi.

Tarvitsetko apua?
Kysy chatissa
tai soita 010 665 2180