Työpaikkailmoitus Monsteriin

Valitse Monsterin työpaikkailmoituksista rekrytointitarpeeseesi sopiva vaihtoehto. Voit ostaa useamman ilmoituksen kerralla ja julkaista ilmoitukset, kun sinulle sopii.

Monster
Plus
UUSI
500€
per ilmoitus

Tavoita työnhakijat Monsterista ja erotu työpaikkalistauksessa logosi, uudelleen julkaisun ja tehtävänimikkeen lihavoinnin ansiosta.

Monster superhaku
690€
per ilmoitus

Superhaku tavoittaa työnhakijat Monsterista sekä Alma Median verkostosta. Saat käyttöösi CV-kannan, josta voit löytää osaajan jo tänään!

*Hyödynnä volyymialennus ja säästä 10 %. Ilmoituksilla 12 kk käyttöaikaa.

Hintoihin lisätään voimassa oleva alv. Hinnat voimassa toistaiseksi.

Tarjoamme laadukkaat ja kohdennettavat rekrytointimediat

Halutessasi voit laajentaa hakusi ulottumaan kohderyhmämedioihimme, alkaen 300 €. Ammattilaismedioilla tavoitamme erityisesti vaikeasti rekrytoitavat ammattilaiset. Voit valita näkyvyyttä Kauppalehdessä, Talouselämässä, Tivissä, Tekniikka&Taloudessa tai Marmaissa.

Varaa lisänäkyvyyttäMiksi Monster?


Kasvata työpaikkailmoituksesi näkyvyyttä

Avullamme tavoitat valtavan joukon työnhakijoita – Yksistään Monsterissa vierailee yli 130 000 työnhakijaa viikoittain ja Alman verkoston kautta tavoitamme jopa 86 % suomalaisista. Premium-ilmoituksella tavoitat hakijat myös Facebookista, Twitteristä sekä Instagramista kohdennettun mainonnan avulla.


Saat käyttöösi Monsterin laajan kumppaniverkoston

Työpaikkailmoituksesi nostetaan automaattisesti verkostomme ja yhteistyökumppaneidemme sivustoille tehtävänimikkeen ja työpaikan sijainnin perusteella. Kumppaneitamme ovat mm. ammattiliitot sekä Alma Median aluemediat kuten Aamulehti, Satakunnan Kansa, Pohjolan Sanomat ja Lapin Kansa.


Verkkokaupan kautta edullisemmin ja silloin, kun sinulle sopii

Hyödyntämällä verkkokaupan kampanjatuotteitamme, säästät rekrytointikustannuksissa ja voit julkaista ja muokata ilmoitusta silloin, kun sinulle itsellesi sopii.
Valitse sopiva ilmoitustyyppi, kirjaudu sisään ja maksa ostoksesi luottokortilla tai valitse maksutavaksi lasku. Ostamasi ilmoitukset ovat käytettävissäsi 12 kk.

Kaikissa kysymyksissä auttaa asiakaspalvelumme numerossa 010 665 2180.

Työpaikkailmoituksen julkaiseminen on helppoa. Anna työpaikkailmoituksen otsikoksi tehtävänimike, kirjoita tehtäväkuvaus ja määritä avoimen työpaikan sijainti.

Tehtävänkuvaus

Tehtäväkuvauksessa on hyvä kertoa avoimen tehtävän työnhakijalle asettamat vaatimukset/toiveet, hakijalle tarjottavat edut ja mahdollisuudet sekä ohjeet työhakemuksen jättämiseen - miten ja mihin mennessä. Tekstissä olisi myös hyvä kertoa yrityksestäsi. Muista että työpaikkailmoituksen tehtävänä on houkutella työnhakijoita ja myydä yritystäsi työnantajana. Hyviä vinkkejä tehtävänkuvauksen kirjoittamiseen saat esimerkiksi katsomalla Monsterista vastaavia työpaikkailmoituksia ja poimimalla niistä omaan työpaikkailmoitukseesi sopivia ideoita.

Hakemusten luokittelu

Onko avoimen työpaikkasi osalta tarkkaan määritelty esimerkiksi sen vaatima minimityökokemus tai koulutustaso? Kun työhakemuksia saapuu, voit luokitella niitä näiden kriteerien mukaisesti ja tallentaa ainoastaan ne työnhakemukset jotka vastaavat vaatimuksia. Tämä helpottaa CV:iden ja työhakemusten läpikäymistä ja luokittelua.

Työpaikkailmoitusten seuranta

Käyttäjätilisi kotisivulta voit seurata aktiivisten työpaikkailmoitustesi tilannetta. Näet kuinka moni työnhakija on avannut työpaikkailmoituksesi ja mikäli käytät Monsterin työkaluja, kuinka moni työnhakijoista on jättänyt työhakemuksen. Käyttäjätilisi kautta voit vaivattomasti päivittää, uusia tai poistaa työpaikkailmoituksiasi.

Tarvitsetko apua?
Soita 010 665 2180