Ostoskori 0,00 €

Työpaikkailmoitus

Julkaise työpaikkailmoituksesi tuhansien työnhakijoiden luettavaksi ja voit saada työhakemuksia jo tänään!
  • Julkaise ilmoitus minuuteissa
  • Valitse 14 tai 60 vrk:n ilmoitus
  • Ilmaiset työkalut hakemusten hallinnointiin

Oletko etsimässä työntekijää ja mietit mikä olisi sinulle sopivin tapa ilmoittaa avoimesta työpaikasta? Tutustu vaihtoehtoihimme ja suosituksiimme ja valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva vaihtoehto.


Ilmoituksen julkaisu Monsteriin:

Tutustu Monsterin verkkokaupan uusiin tuotteisiin
  • Julkaisu on nopeaa, ostat ilmotuksen, täytät hakukriteerit ja tehtäväkuvauksen tai lähetät materiaalin julkaisuohjeineen osoitteeseen yritys@monster.fi.
  • Tavoitat nopeasti ja vaivattomasti sopivat työnhakijat, ympäri Suomea.
  • Voit myös hyödyntää ilmoittelussa kattavan verkostomme. Monsterin mainonnassa asiakkaidemme työpaikkailmoituksilla on merkittävä rooli. Uusimmat työpaikkailmoitukset näkyvät ilman erillistä veloitusta muun muassa Alma Median (mm. Iltalehti.fi, Etuovi.com) verkostossa, Elisa.net palvelussa ja kulloinkin käytössämme olevissa mainosverkostoissa. Tarjoamme lisänäkyvyyteen myös maksullisia vaihtoehtoja muun muassa Kauppalehti.fi ja Iltalehti.fi sivuilla.
  • Maksuton rekrytointityökalu Monsterin maksuttomilla rekrytointityökaluilla voit käsitellä saamasi hakemukset ja hoitaa työnhakijoille vastaamisen. Voit tallentaa, luokitella ja tulostaa hakemuksia, asettaa automaattisia vastausviestejä, esikarsintakysymyksiä jne. Kysy lisää asiakaspalvelustamme 010 665 2180.


Työpaikkailmoituksen julkaiseminen on helppoa. Anna työpaikkailmoituksen otsikoksi tehtävänimike, kirjoita tehtäväkuvaus ja määritä avoimen työpaikan sijainti.

Tehtävänkuvaus

Tehtäväkuvauksessa on hyvä kertoa avoimen tehtävän työnhakijalle asettamat vaatimukset/toiveet, hakijalle tarjottavat edut ja mahdollisuudet sekä ohjeet työhakemuksen jättämiseen - miten ja mihin mennessä. Tekstissä olisi myös hyvä kertoa yrityksestäsi. Muista että työpaikkailmoituksen tehtävänä on houkutella työnhakijoita ja myydä yritystäsi työnantajana. Hyviä vinkkejä tehtävänkuvauksen kirjoittamiseen saat esimerkiksi katsomalla Monsterista vastaavia työpaikkailmoituksia ja poimimalla niistä omaan työpaikkailmoitukseesi sopivia ideoita.

Hakemusten luokittelu

Onko avoimen työpaikkasi osalta tarkkaan määritelty esimerkiksi sen vaatima minimityökokemus tai koulutustaso? Kun työhakemuksia saapuu, voit luokitella niitä näiden kriteerien mukaisesti ja tallentaa ainoastaan ne työnhakemukset jotka vastaavat vaatimuksia. Tämä helpottaa CV:iden ja työhakemusten läpikäymistä ja luokittelua.

Työpaikkailmoitusten seuranta

Käyttäjätilisi kotisivulta voit seurata aktiivisten työpaikkailmoitustesi tilannetta. Näet kuinka moni työnhakija on avannut työpaikkailmoituksesi ja mikäli käytät Monsterin työkaluja, kuinka moni työnhakijoista on jättänyt työhakemuksen. Käyttäjätilisi kautta voit vaivattomasti päivittää, uusia tai poistaa työpaikkailmoituksiasi.

Tarvitsetko apua?
Soita 010 665 2180
EmediateAd