Työpaikkailmoitus Monsteriin

Työpaikkailmoitus Monsteriin

Valite rekrytointiisi sopiva näkyvyys ja julkaise ilmoitus, kun sinulle sopii. Alla olevat ilmoitukset ovat ostettavissa vain Monsterin verkkokaupasta ja ovat itsejulkaistavia.

Jos sinulla herää kysyttävää, autamme mielellämme. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 010 665 2180 (arkisin 8.30-16.30).
Hyödynnä myös tarjoamamme vinkit ilmoitustekstiin sekä lataa valmis ilmoituspohja käyttöösi.
JOULUKAMPANJA: MONSTER PREMIUM
480€
per ilmoitus (ovh 900 €)
Osta 1 KPL

Kampanjatuote sisältää työpaikkailmoituksen Monster.fi-sivuilla sekä automatisoidun ja kohdennetun markkinoinnin sosiaalisessa mediassa sekä Alma Median verkkosivustoilla.

Ilmoitus pysyy tuoreena Monsterin työpaikkalistauksessa nousemalla hakulistauksen kärkeen 7 vrk välein sekä erottuu listauksesta logon ja lihavoidun tehtävänimikkeen ansiosta.


Kampanjatuote on ostettavissa ti 31.12.2019 asti. Ilmoitukset ovat itsejulkaistavia.
Hintaan lisätään voimassa oleva alv.Usein kysytyt kysymykset:


Tavoitanko ilmoituksella haluamani kohderyhmän?

Avullamme tavoitat yhdellä ilmoituksella sekä aktiiviset että passiiviset hakijat Monsterista, Alman verkostosta ja somesta. Jos kaipaat lisää tietoa Monsterin tavoittavuudesta, lue täältä.

Mitä tarkoittaa kohdennettu näkyvyys sosiaalisessa mediassa?

Automatisoitu ja kohdennettu mainonta tavoittaa potentiaaliset hakijat Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Työpaikkailmoituksen mainos kohdennetaan käyttäjien kiinnostusten kohteiden, koulutuksen ja sijainnin perusteella. Mainosta näytetään yhtäjaksoisesti korkeintaan 30 päivää tai kunnes se on kerännyt yhteensä 50 työpaikkailmoituksen lukijaa.

Milloin pääsen syöttämään ilmoitustekstin?

Sinun tulee ensin ostaa haluamasi määrä kampanjailmoituksia. Kirjaudu sisään tilillesi (tai luo uusi tili) ja vie ostoksesi loppuun. Pääset julkaisemaan ilmoituksen tämän jälkeen tai voit julkaista ilmoituksen myöhemmin, kun sinulle sopii.

Mitä tarvitsen ilmoitusta varten?

Tarvitset vain yrityksesi logon ja ilmoitustekstin. Järjestelmä kysyy sinulta muutamia kysymyksiä julkaisuvaiheessa, kuten työpaikan sijainnin ja tehtäväkategorian. Muista kertoa ilmoituksessa yrityksestänne ja miksi teille kannattaisi hakea. Löydät vinkkejä ilmoitustekstiin sekä ilmoituspohjan kampanjasivultamme täältä.

Voinko maksaa ostokseni laskulla?

Voit maksaa ostoksesi joko luottokortilla tai laskulla. Maksaessasi ostoksesi luottokortilla, ilmoitus aktivoituu Monsterin sivuille tunnin sisällä. Valitessasi maksutavaksi laskun, ilmoitus aktivoituu 1-24 tunnin sisällä.

Työpaikkailmoituksen julkaiseminen on helppoa. Anna työpaikkailmoituksen otsikoksi tehtävänimike, kirjoita tehtäväkuvaus ja määritä avoimen työpaikan sijainti.

Tehtävänkuvaus

Tehtäväkuvauksessa on hyvä kertoa avoimen tehtävän työnhakijalle asettamat vaatimukset/toiveet, hakijalle tarjottavat edut ja mahdollisuudet sekä ohjeet työhakemuksen jättämiseen - miten ja mihin mennessä. Tekstissä olisi myös hyvä kertoa yrityksestäsi. Muista että työpaikkailmoituksen tehtävänä on houkutella työnhakijoita ja myydä yritystäsi työnantajana. Hyviä vinkkejä tehtävänkuvauksen kirjoittamiseen saat esimerkiksi katsomalla Monsterista vastaavia työpaikkailmoituksia ja poimimalla niistä omaan työpaikkailmoitukseesi sopivia ideoita.

Hakemusten luokittelu

Onko avoimen työpaikkasi osalta tarkkaan määritelty esimerkiksi sen vaatima minimityökokemus tai koulutustaso? Kun työhakemuksia saapuu, voit luokitella niitä näiden kriteerien mukaisesti ja tallentaa ainoastaan ne työnhakemukset jotka vastaavat vaatimuksia. Tämä helpottaa CV:iden ja työhakemusten läpikäymistä ja luokittelua.

Työpaikkailmoitusten seuranta

Käyttäjätilisi kotisivulta voit seurata aktiivisten työpaikkailmoitustesi tilannetta. Näet kuinka moni työnhakija on avannut työpaikkailmoituksesi ja mikäli käytät Monsterin työkaluja, kuinka moni työnhakijoista on jättänyt työhakemuksen. Käyttäjätilisi kautta voit vaivattomasti päivittää, uusia tai poistaa työpaikkailmoituksiasi.

Tarvitsetko apua?
Kysy chatissa
tai soita 010 665 2180