Kohderyhmät ja rekrytointimarkkinointi

Kanssamme onnistut!
  • Säästä aikaa ja rahaa.

Luo ja julkaise työpaikat helposti


Työpaikkailmoituksen sisältö on yhtä tärkeä kuin ulkonäkökin. Autamme mielellämme kirjoittamaan tekstin, jolla houkuttelet juuri oikeanlaisia hakijoita. Sen jälkeen vain julkaiset työpaikan haluamissasi kanavissa, kuten Monster.fi:ssä, saadaksesi sopivaa näkyvyyttä.

Julkaise työpaikat veloituksetta kotisivuillesi


Voit julkaista Teamion kautta yrityksesi omille verkkosivuille jopa 10 avointa työpaikkaa. Näitä avoimia paikkoja ei tarvitse julkaista millekään toiselle julkaisukanavalle, vaan ne näkyvät vain omilla verkkosivuillasi. Voit hallinnoida näitä hakuja silti Teamion kautta.

Hallinnoi ja arvioi hakijoita


Jokainen hakija on erilainen. Teamio auttaa lajittelemaan hakijat tarpeidesi mukaan esimerkiksi sana-tagien avulla. Voit helposti verrata hakijoita ja arvioida heidän sopivuuttaan tehtävään antamalla hakijoille haluamasi määrän tähtiä.

Luo oma hakijapoolisi


Ota yhteyttä hakijoihin rekrytointiprosessin päätyttyäkin. Ensi kerralla, kun tarvitset vastaavan tekijän avoimeen paikkaan, voit kontaktoida edellisen rekrytoinnin potentiaalisimmat hakijat vaivattomasti.

Osallista kollegasi mukaan rekrytointiprosessiin


Rekrytointipäätöstä tehdessä kaksi mielipidettä on parempi kuin yksi. Vain yhdellä hiiren klikkauksella saat kollegasi tai esimerkiksi rekrytointiin osallistuvan esimiehen osaksi prosessia.

Hallitse haastattelukierroksia


Kutsu hakijoita haastatteluun käyttäen selkeästi jäsenneltyä viestipohjaa. Näet millä kierroksella hakija on, haastatteluajankohdat, hakijat, jotka on jo haastateltu sekä ketkä hakijoista odottavat palautetta.

Tarvitsetko apua?
Kysy chatissa
tai soita 010 665 2180