Työpaikkailmoitukset

Säästä
nyt!

Monsterin Pikahaku - 14 vrk ilmoitus Monsteriin


Valitse Pikahaku, kun hakuaika on maksimissaan kaksi viikkoa.

Pikahaku sisältää CAN-verkoston näkyvyyden, jolloin työpaikkailmoitus nousee bannereissamme Alma Median verkostoihin ja tavoittaa Monsterin aktiivisten työnhakijoiden lisäksi myös ns. passiiviset työnhakijat.
Hinnat koskevat ainoastaan verkkokaupan kautta julkaistavia ilmoituksia.

590 €
(Norm. 949 €)

Monsterin Superhaku - 60 vrk ilmoitus Monsteriin


Superhaku on verkkokaupan suosituin ilmoitustyyppi. Valitse Monsterin Superhaku, kun hakuaika on yli kaksi viikkoa (max. 60 vrk).

Ilmoitus nousee työpaikkojen kärkeen aina 7 vrk välein, jolloin se pysyy sivustollamme tuoreena. Ilmoitus sisältää myös CAN-verkoston näkyvyyden, jolloin työpaikkailmoituksesi nousee bannereissamme Alma Median verkostoon ja tavoittaa Monsterin aktiivisten työnhakijoiden lisäksi myös ns. passiiviset työnhakijat. Lisäksi saat käyttöösi Monsterin cv-kannan (50 avausta).
Hinnat koskevat ainoastaan verkkokaupan kautta julkaistavia ilmoituksia.

690 €
(Norm. 1 149 €)

Monsterin Monihaku - 3 kpl 60 vrk ilmoituksia

Valitsemalla Monsterin Monihaun, saat käyttöösi kolme työpaikkailmoitusta, joiden julkaisuajankohdan päätät itse. Ilmoitukset tulee julkaista 12 kk:n sisällä ja hakuaika voi olla maksimissaan 60 vrk.

Ilmoitukset nousevat työpaikkojen kärkeen aina 7 vrk välein ja työpaikat erottuvat listauksessa tehtävänimikkeen lihavoinnin ansiosta.
Hinnat koskevat ainoastaan verkkokaupan kautta julkaistavia ilmoituksia.

1 590 €
(Norm. 2 307 €)