Monster Suomessa

  • Monster on työnhaun ja rekrytoinnin suunnannäyttäjä. Olemme yksi ensimmäisistä verkossa toimivista työnhakupalveluista ja jatkamme yhä alan edelläkävijänä.

Löydä avullamme tarvitsemasi osaajat!

Autamme löytämään tarvitsemasi osaajat. Voit valita rekrytointiisi sopivan näkyvyyden. Voit hyödyntää joko pelkkää monster.fi-sivun näkyvyyttä tai laajentaa ilmoituksen näkyvyyden laajan verkostoomme, mm. Alma Median verkkosivustot ja sosiaalinen media. Kohdennetun markkinointimme avulla työpaikkailmoituksesi tavoittaa juuri oikeat ihmiset, sekä aktiiviset että passiiviset hakijat.

Tarjoamme ratkaisuja rekrytoinnin kaikkiin vaiheisiin, aina työpaikkailmoittelusta työnantajamielikuvan markkinointiin. Suomessa olemme osa Alma Media -konsernia.

Lisänäkyvyys ja työnantajamielikuva

Kauttamme saat näkyvyyttä Monster.fi-sivun lisäksi myös laadukkaissa kohderyhmämedioissa, kuten Kauppalehdessä, Talouselämässä, Tekniikka&Taloudessa, Tivissä ja Marmaissa. Lue lisää.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös työnantajamielikuvan rakentamista tukevat tuotteet kuten brändipohja ja displaymainonta.

Monsterin CV-kannasta lisää tehoa

Työpaikkailmoituksen rinnalle suosittelemme käyttöösi myös CV-tietokantaamme, jonka saat käyttöösi edulliseen 300 € hintaan. CV-kannastamme tavoitat osaajia, jotka eivät aktiivisesti etsi työpaikkaa, mutta ovat valmiita tarttumaan haasteeseen kun sitä heille tarjotaan.
Lue lisää.

Suositeltuja tuotteita

Valitse alta rekrytointiisi sopiva ilmoitustyyppi.

Tutustumistarjous Monsteriin

Tavoita työnhakijat Monsterista, Alma Median verkostosta ja sosiaalisesta mediasta.

Hinta
390 €
Osta

Monster Premium

Monster Premiumilla tavoitat työnhakijat Monsterista, sosiaalisesta mediasta ja Alma Median verkostosta.

Hinta alkaen
600 €
Osta

CV-tietokanta

Monsterin CV-haun avulla tartut nopeasti parhaisiin työnhakijoihin! Sinun ei tarvitse odottaa, että työnhakijat löytävät yrityksesi. Voit myös keskittyä CV:isiin, jotka vastaavat vaatimuksiasi. Testaa CV-kantaa tästä.

Hinta alkaen
300 €
Osta

Kaikissa kysymyksissä autamme sinua mielellämme. Tavoitat meidät sähköpostitse yritys@monster.fi tai puhelimitse 010 665 2180.