Monster Suomessa

  • Monster on digitaalisten työnhakupalveluiden markkinajohtaja Suomessa. Monsterista löydät rekrytointitarpeisiisi sopivat työpaikkailmoitukset ja mediaratkaisut, jotta tavoitat haluamasi hakijaryhmän mahdollisimman tehokkaasti.

Tavoita työnhakijat netissä!

Hoida rekrytointi helposti, nopeasti ja edullisesti Monsterin verkkokaupan kautta. Monster on työnhaun ja rekrytoinnin edelläkävijä sekä maailman johtava työnhakupalvelu verkossa. Avullamme tavoitat niin aktiiviset kuin passiiviset työnhakijat. Alma Median verkoston kautta tavoitamme jopa 86 % suomalaisista. Kaikissa kysymyksissä autamme sinua mielellämme. Tavoitat meidät sähköpostitse yritys@monster.fi tai puhelimitse 010 665 2180.

Monsterin CV-tietokannassa lisää tehoa

Työpaikkailmoituksen rinnalle suosittelemme käyttöösi myös CV-tietokantaamme, jonka saat käyttöösi edulliseen 300 € hintaan. CV-tietokannastamme tavoitat osaajia, jotka eivät aktiivisesti etsi työpaikkaa, mutta ovat valmiita tarttumaan haasteeseen kun sitä heille tarjotaan.

Lisänäkyvyyttä ilmoitukselle

Lisäksi palveluvalikkoomme kuuluvat työnantajamielikuvan rakentamista tukevat tuotteet kuten ilmoituspohjat ja displaymainonta. Kauttamme saat näkyvyyttä myös laadukkaissa kohderyhmämedioissa, kuten Kauppalehdessä, Talouselämässä, Tekniikka&Taloudessa, Tivissä ja Marmaissa.

Suositeltuja tuotteita

Tähän on kerätty muutama suosituimmista tuotteistamme, joiden avulla saat rekrytointisi nopeasti käyntiin.

Monsterin Pikahaku

14 vrk ilmoitus Monsterissa. Pikahaku sisältää CAN-verkoston näkyvyyden, jolloin työpaikkailmoitus nousee bannereissamme Alma Median verkostoihin ja tavoittaa Monsterin aktiivisten työnhakijoiden lisäksi myös ns. passiiviset työnhakijat.

Hinta
590 €
Osta

Monsterin Superhaku

60 vrk ilmoitus Monsteriin + Monsterin CV-kanta. Ilmoitus nousee työpaikkojen kärkeen aina 7 vrk välein, jolloin se pysyy sivustollamme tuoreena. Ilmoitus sisältää myös CAN-verkoston näkyvyyden, jolloin työpaikkailmoituksesi nousee bannereissamme Alma Median verkostoon ja tavoittaa Monsterin aktiivisten työnhakijoiden lisäksi myös ns. passiiviset työnhakijat.

Hinta alkaen
690 €
Osta

CV-tietokanta

Monsterin CV-haun avulla tartut nopeasti parhaisiin työnhakijoihin! Sinun ei tarvitse odottaa, että työnhakijat löytävät yrityksesi. Voit myös keskittyä CV:isiin, jotka vastaavat vaatimuksiasi. Testaa CV-tietokantaa tästä.

Hinta alkaen
300 €
Osta

Monsterin viikoittaisia kävijämääriä voit seurata osoitteesta http://www.gallupweb.com/tnsmetrix/. Näin voit verrata kävijämääriämme muiden suomalaisten medioiden kävijämääriin mediavalintoja tehdessäsi. Verratessasi Monsteria esim. Oikotiehen, huomiothan vain Oikotien työpaikkaosion kävijät.

Tarvitsetko apua?
Soita 010 665 2180
EmediateAd