Monster Suomessa

  • MONSTER on työnhaun ja rekrytoinnin suunnannäyttäjä. Olemme yksi ensimmäisistä verkossa toimivista työnhakupalveluista ja jatkamme yhä alan edelläkävijänä.

Löydä avullamme tarvitsemasi osaajat!

Autamme löytämään ja palkkaamaan tarvitsemasi osaajat. Tarjoamme ratkaisuja rekrytoinnin kaikkiin vaiheisiin, aina työnantajamielikuvan markkinoinnista hakijaviestintään. Suomessa olemme osa Alma Media -konsernia ja kohdennetun markkinointimme avulla työpaikkailmoituksesi tavoittaa juuri oikeat ihmiset, sekä aktiiviset että passiiviset hakijat.

Lisänäkyvyyttä ilmoitukselle

Tuotevalikoimaamme kuuluvat työnantajamielikuvan rakentamista tukevat tuotteet kuten brändipohja ja displaymainonta. Kauttamme saat näkyvyyttä myös laadukkaissa kohderyhmämedioissa, kuten Kauppalehdessä, Talouselämässä, Tekniikka&Taloudessa, Tivissä ja Marmaissa.

Monsterin CV-tietokannassa lisää tehoa

Työpaikkailmoituksen rinnalle suosittelemme käyttöösi myös CV-tietokantaamme, jonka saat käyttöösi edulliseen 300 € hintaan. CV-tietokannastamme tavoitat osaajia, jotka eivät aktiivisesti etsi työpaikkaa, mutta ovat valmiita tarttumaan haasteeseen kun sitä heille tarjotaan.

Suositeltuja tuotteita

Valitse alta rekrytointiisi sopiva ilmoitustyyppi.

Monster Plus

Tavoita työnhakijat Monsterista ja erotu työpaikkalistauksessa logosi, uudelleen julkaisun ja tehtävänimikkeen lihavoinnin ansiosta.

Hinta
500 €
Osta

Monster Premium

Monster Premiumilla tavoitat työnhakijat Monsterista, sosiaalisesta mediasta ja Alma Median verkostosta.

Hinta alkaen
600 €
Osta

CV-tietokanta

Monsterin CV-haun avulla tartut nopeasti parhaisiin työnhakijoihin! Sinun ei tarvitse odottaa, että työnhakijat löytävät yrityksesi. Voit myös keskittyä CV:isiin, jotka vastaavat vaatimuksiasi. Testaa CV-tietokantaa tästä.

Hinta alkaen
300 €
Osta

Kaikissa kysymyksissä autamme sinua mielellämme. Tavoitat meidät sähköpostitse yritys@monster.fi tai puhelimitse 010 665 2180.