Skip to main content
  1. Etusivu
  2. Ohjeita rekrytointiin

Ohjeita rekrytointiin

Kaikki mitä olet halunnut tietää rekrytoinnista.

Artikkeli Cut-e online-arviointityökalu ammattilaisten tulikasteessa

Monster ja Cut-e yhdessä kouluttivat asiakkaitamme Cut-e arviointityökalun käyttöön viime viikolla. Kaksipäiväiseen tilaisuuteen osallistui kymmenkunta asiantuntijaa, joilla oli jo aiempaa kokemusta eri testausmenetelmien käytöstä. Yksi osallistujista oli Opteamin seniorikonsultti ja psykologi Hippu Pintilä.

Artikkeli Case Supercell; miten he sen tekevät?

Hay Day, Clash of Clans ja Boom Beach ovat tuttuja nimiä ja etenkin niille, joilla on aktiivisia älylaitteiden käyttäjiä taloudessaan. Ne ovat koukuttavia mobiilipelejä, jotka tekivät suomalaisesti firmasta maailmankuulun ja yhden aikansa houkuttelevimmista työnantajista.

Artikkeli Ensimmäinen Monster Klubi pamahti hetkessä täyteen

Työnhakijoille suunnattu tilaisuus järjestettiin kuumimpaan kesätyönhakuaikaan, mutta puheenvuorot ja vinkit olivat ajattomia ja sopivat ihan kaikille työnhaun haasteiden kanssa painiskeleville. Osanottajat olivatkin iältään ja kokemukseltaan laajasti työelämän eri vaiheista.

Artikkeli Are you in ’Recruiting business’ or ‘Rejecting business’?

Keith Robinsonin mukaan maailman taloudellinen tilanne on ajanut rekrytoijat tilanteeseen, jossa he joutuvat hylkäämään jopa tuhansittain hakijoita palkatakseen yhden henkilön. Miten kommunikoit sen massan kanssa, joka jää valitsematta avoinna olevaan tehtävääsi?

Artikkeli Cool tools – rekrytoijan työtä helpottavat välineet

Rekrytoinnin asiantuntijoille suunnattu #truHelsinki-tapahtuma järjestettiin 9.4. Helsingin Kaapelitehtaalla. Tapahtuma on mainio esimerkki epäkonferenssista, seminaarista, jossa on mahdollista valita kiinnostavat alustajat aiheen mukaan ja osallistua keskusteluun aktiivisesti.
Back to top