1. Etusivu
  2. Monsterin käyttö
  3. Työpaikkailmoitusten julkaisu
  4. Monster-ilmoituksen näkyvyys laajenee Alma Median pohjoisten sanomalehtien verkkosivuille

Monster-ilmoituksen näkyvyys laajenee Alma Median pohjoisten sanomalehtien verkkosivuille

Monster-ilmoituksen näkyvyys laajenee Alma Median pohjoisten sanomalehtien verkkosivuille

Monster on aloittanut yhteistyön Alma-konserniin kuuluvien maakuntalehtien kanssa. Kokeilu on aloitettu Pohjois-Suomessa ja ensimmäiset Lapin alueen Monster-ilmoitukset näkyvät nyt myös Lapin Kansan ja Pohjolan Sanomien verkkosivuilla. Yhteistyön myötä Monsterissa ilmoitetut työpaikat julkaistaan myös Pohjois-Suomen suurimpien sanomalehtien verkkosivuilla, jonne on rakennettu erillinen Työpaikat-osio.

Yhteistyöllä on monenlaiset positiiviset vaikutukset; Työnhakijat löytävät paremmin kohdennettuja työpaikkoja tutun median välityksellä. Seutukunnan yritykset voivat ostaa paikallisen printti-ilmoituksen lisäksi sekä alueellisen että valtakunnallisen verkkonäkyvyyden yhdellä asiointikerralla samalta mediamyyjältä. Myös Monsterin nykyiset asiakkaat saavat lisänäkyvyyttä ilmoitukselleen, sillä Lapin alueen työpaikat julkaistaan jatkossa automaattisesti myös maakuntalehden verkkosivuilla. Lapin Kansan sivuilla vierailee 41 500 eri kävijää viikossa ja Pohjolan Sanomien vastaava luku on 21 000. Uusien silmäparien määrä on merkittävä, sillä Monsterin viikoittaisista 90 000 eri kävijöistä vain murto-osa tulee tällä hetkellä pohjoisesta.

Työpaikat-osioiden tekniikasta ja toteutuksesta vastaa Monster. Työpaikkoja mainostetaan lapinkansa.fi ja pohjolansanomat.fi etusivuilla, jolloin ne saavat parhaan näkyvyyden ja houkuttelevat lukemaan ilmoituksen todennäköisemmin. Klikattaessa työpaikkailmoitus aukeaa aina Monsterissa, missä se on alun perin julkaistukin.

Yhteistyön toivotaan jatkossa laajentuvan myös muiden Alma Median lehtien verkkosivuille, mikä toisi Monsterin työpaikkailmoituksille alueellisesti kohdennettua lisänäkyvyyttä arvostetussa mediaympäristössä.

Tutustu uusiin työpaikkaosioihin:
lapinkansa.fi/tyopaikat
pohjolansanomat.fi/tyopaikat

Lisätietoja: Mika Kiiskinen, Business Development Manager,
Monster Oy
010 665 3498
mika.kiiskinen(at)monster.fi


Katja Kuusenmäki