Skip to main content
  1. Etusivu
  2. Henkilöstöasiat

Henkilöstöasiat

Lue artikkeleita ja vinkkejä siitä, kuinka pidät työyhteisön tyytyväisenä ja tehokkaana.

Artikkeli Työnantaja, World Cup alkaa – oletko valmistautunut?

Vuoden 2010 jalkapallon MM-kisoja seurasi yli 530 miljoona ihmistä ympäri maailmaa. Tämän kesän suosituimpien TV-lähetysten alkaessa, on hyvä jo etukäteen valmistautua kisahuuman mukanaan tuomiin lieveilmöihin.

Artikkeli Atso tuli Monsterille työharjoitteluun

Atso aloitti maanantaina 10 viikkoa kestävän työharjoittelun, joka on osa hänen opintojaan Laurea-ammattikorkeakoulussa. Atso käyttää sähköpyörätuolia synnynnäisen lihaksia heikentävän sairauden vuoksi.

Artikkeli Miksi työnantajamielikuvaan kannattaa panostaa?

Työnantajamaine ja yrityksen liiketulos kulkevat käsi kädessä; houkuttelevat työnantajat tekevät parempaa bisnestä ja saavat alan parhaat osaajat. Tästä yksinkertaisesta syystä asia on varmasti jokaisen yrityksen uhka ja mahdollisuus.

Artikkeli Työnantajamaine, onko sellaista?

Ei ole. Näin väitti Pohjoisranta Oy:n toimitusjohtaja Jouni Heinonen Vastuullinen kesäduuni -hankkeen järjestämässä Maine-seminaarissa ke 21.3.2013

Artikkeli Näin vältät lomastressin

Kyky rentoutua ei välttämättä ole itsestäänselvyys alituiseen kiireeseen tottuneille – edes kesälomalla. Työelämästä tuttu, aikatauluihin sidottu ote siirtyy helposti myös loma-aikaan. Jotta lomalla on oikeasti rentouttava vaikutus, kannattaa ihan ensimmäiseksi hylätä turhat odotukset. Näin ohjeistaa kiireenkesyttäjäksi itseään tituleeraava kouluttaja Anja Kulovesi.

Artikkeli Kuinka huolehtia uudesta työntekijästä

Ilmassa leijuu jännitys ja hermostunut energia, kun uusi työntekijä yrittää vakiinnuttaa paikkansa uudessa ympäristössään ja nykyiset työntekijät selvittävät, mikä uusi ryhmän jäsen on miehiään. Sinun tehtäväsi on varmistaa, että tämä prosessi soljuu kitkattomasti.
Back to top