Skip to main content
  1. Etusivu
  2. Henkilöstöasiat

Henkilöstöasiat

Lue artikkeleita ja vinkkejä siitä, kuinka pidät työyhteisön tyytyväisenä ja tehokkaana.

Artikkeli Atso tuli Monsterille työharjoitteluun

Atso aloitti maanantaina 10 viikkoa kestävän työharjoittelun, joka on osa hänen opintojaan Laurea-ammattikorkeakoulussa. Atso käyttää sähköpyörätuolia synnynnäisen lihaksia heikentävän sairauden vuoksi.

Artikkeli Työnantaja, World Cup alkaa – oletko valmistautunut?

Vuoden 2010 jalkapallon MM-kisoja seurasi yli 530 miljoona ihmistä ympäri maailmaa. Tämän kesän suosituimpien TV-lähetysten alkaessa, on hyvä jo etukäteen valmistautua kisahuuman mukanaan tuomiin lieveilmöihin.

Artikkeli Miksi työnantajamielikuvaan kannattaa panostaa?

Työnantajamaine ja yrityksen liiketulos kulkevat käsi kädessä; houkuttelevat työnantajat tekevät parempaa bisnestä ja saavat alan parhaat osaajat. Tästä yksinkertaisesta syystä asia on varmasti jokaisen yrityksen uhka ja mahdollisuus.

Artikkeli Työnantajamaine, onko sellaista?

Ei ole. Näin väitti Pohjoisranta Oy:n toimitusjohtaja Jouni Heinonen Vastuullinen kesäduuni -hankkeen järjestämässä Maine-seminaarissa ke 21.3.2013

Artikkeli Näin vältät lomastressin

Kyky rentoutua ei välttämättä ole itsestäänselvyys alituiseen kiireeseen tottuneille – edes kesälomalla. Työelämästä tuttu, aikatauluihin sidottu ote siirtyy helposti myös loma-aikaan. Jotta lomalla on oikeasti rentouttava vaikutus, kannattaa ihan ensimmäiseksi hylätä turhat odotukset. Näin ohjeistaa kiireenkesyttäjäksi itseään tituleeraava kouluttaja Anja Kulovesi.

Artikkeli Kuinka arvioida työsuorituksia tehokkaasti?

Hyvin rakennetut työsuorituksen arvioinnit tarjoavat tilaisuuden antaa tunnustusta henkilöstön työstä, tarttua kehitysalueisiin ja tunnistaa sellaiset ammatilliset kehityksen ja koulutuksen tarpeet, jotka tukevat henkilöstön urakehitystä eteenpäin.