Skip to main content

Ajankohtaista Monsterissa

Artikkeleita työnantajille rekrytoinnista.

Case Supercell; miten he sen tekevät?

Etsittekö hyvää kouluttajaa /valmentajaa?

Are you in ’Recruiting business’ or ‘Rejecting business’?

Miksi työnantajamielikuvaan kannattaa panostaa?

Innovatiivisia rekrytointikeinoja Appelsiinilaisittain

Cut-e online-arviointityökalu ammattilaisten tulikasteessa

Monster ja Cut-e yhdessä kouluttivat asiakkaitamme Cut-e arviointityökalun käyttöön viime viikolla. Kaksipäiväiseen tilaisuuteen osallistui kymmenkunta asiantuntijaa, joilla oli jo aiempaa kokemusta eri testausmenetelmien käytöstä. Yksi osallistujista oli Opteamin seniorikonsultti ja psykologi Hippu Pintilä.

Paremman kesätyön puolesta jo 4 vuoden ajan

Kesätyökausi 2014 on jo loppusuoralla kun koulut alkavat ja kesälomalaiset ovat palanneet töihin. Monster on ollut mukana kehittämässä nuorten kesätyömahdollisuuksia yhtenä Vastuullinen kesäduuni -kampanjan pääyhteistyökumppanina. Kevään 2014 aikana Monsterissa julkaistiin tuhansia kesätyöpaikkailmoituksia, joilla haettiin useita kymmeniätuhansia kausityöläisiä erilaisiin tehtäviin.

Työvoimatutkimus heinäkuu 2014

Tilastokeskuksen työvoimatutkimuksen mukaan työttömiä oli vuoden 2014 heinäkuussa 193 000, mikä oli 11 000 enemmän kuin vuosi sitten. Työttömyysaste oli 7,0 prosenttia, kun se edellisvuoden heinäkuussa oli 6,6 prosenttia. Työllisiä oli 17 000 vähemmän kuin edellisen vuoden heinäkuussa. Työvoiman ulkopuolella olevia oli 15 000 enemmän kuin vuotta aiemmin.
Back to top